<b>Автомобілі та зірки в центрі уваги</b>

Автомобілі та зірки в центрі уваги

Автосалони — це спектакль інновацій та промисловості, де натовп глядачів збирається, щоб виробники представили нові моделі автомобілів. Коли падає завіса, дебютний автомобіль повинен бути представлений у світлі, що точно відображає його рельєф, колір і сутність. Після цього майстерно облаштоване світло повинне підтримувати рівномірний розподіл світла та постійну кольорову температуру на поверхні автомобілів до чотирнадцяти годин. На модних виставках або на подіях за участі знаменитостей високоефективні джерела світла ідеально підходять для розташування моделей і зірок у центрі уваги.

Рекомендована продукція

HMI EVENT

Металогалогенна газорозрядна лампа HMI EVENT була розроблена спеціально для автомобільних та інших масштабних заходів, таких як покази мод або прес-події, де найважливіше значення мають брендинг, презентація і вірний колір. HMI EVENT забезпечує рівномірне світло без відхилень кольору та яскравості. Він висвітлює автомобілі зі сталою денною кольоровою температурою, що ідеально відображує їх дизайн та колір, незалежно від огляду вживу або через об'єктив.

На виставці, де представлені машини, від човнів до мотоциклів, дизайнери зі світла довіряють лампам HMI EVENT, які забезпечують видатну продуктивність і утримують вишуканий продукт в центрі уваги.

Дізнайтесь більше

Контактні дані

Професійне та промислове спеціальне освітлення (англійською та німецькою мовами)
понеділок - п'ятниця з 9:00 до 18:00